Societatea I&C SOFT SYSTEM SRL, licentiata IGPR in sisteme de securitate, ofera cele mai bune servicii de instalare in judetul Sibiu pentru sisteme si echipamente de securitate, cat si pentru retele de calculatoare.  Odata cu dezvoltarea mediului de afaceri, cat si a tehnologiei informatiei, s-a nascut nevoia de securitate. Compania formata din specialisti tineri, incercam sa facem fata tuturor provocarilor in domeniul securitatii, cat si in domeniul IT, astfel incat, portofoliul nostru acopera o gama larga de servicii:

 

Automatizari porti batante / culisante si bariere: montaj porti si bariere cu actionare de pe smartphone, de oriunde. Accesul se poate face cu telecomanda, din smartphone, buton, apel telefonic sau cititor cu cartele de proximitate.

Sisteme si echipamente de supraveghere video: instalam orice tip de sisteme si echipamente de supraveghere video Analog sau IP. Configurare sisteme de supraveghere video pentru vizualizare pe smartphone de oriunde.

Sisteme de alarma (antiefractie) pe fir sau wireless, cu posibilitate de comunicare gsm si gprs a starii de alarma.

Sisteme de control acces: instalare orice tip de control acces pentru dechiderea monitorizata si controlata a usilor, barierelor sau portilor. 

Videointerfoane: instalare videointerfon analog sau ip cu deschidere de oriunde prin smartphone.

Instalare si configurare retea de calculatoare: analiza, proiectare, configurare si mentenanta retele de calculatoare (statie server, switch si router, router wireless, access point)

Servicii si suport IT: instalare si configurare sisteme de operare (windows 10, linux, windows server), imprimante, pachet office, antivirus. Depanare hardware/software calculatoare, devirusare, recuperare date.