Adsistem - Tehnologie pentru securitate

Adsistem – Tehnologie pentru securitate

Magazin online pentru Sisteme și Echipamente de Securitate

Suntem o echipă tânără, dinamică și în continuă dezvoltare, înființată în anul 2020 in care profesionalismul, amabilitatea și promptitudinea sunt atuurile noastre.

Cu peste 5 ani de experientă în Echipamente de securitate, IT&C și Rețelistică reprezintă o îmbunătățire continuă a serviciilor oferite și ne consolidează cunoștințele în acest domeniu.

În prezent, suntem capabili să vă oferim cele mai bune soluții în domeniul sistemelor de securitate, fie că este vorba de cele mai competitive prețuri, oferte personalizate conform cerințelor dumneavoastră sau asistență tehnică în alegerea produsului dorit.

Așadar, în domeniul securității, am conceput un magazin online adsistem.ro și încercăm să oferim cele mai bune prețuri la majoritatea produselor și reduceri comerciale cu scopul de a răsplăti fidelitatea clienților. Furnizorii noștri sunt societăți certificate în domeniu, colaborând cu producători de renume precum DSC, Hikvision sau NICE.

Soluțiile noastre tehnice se adresează atât persoanelor fizice, cât și juridice ce activează în domeniu, dar și celor care au puține informații despre securitate și sunt interesați de achiziționarea unui echipament sau sistem de securitate.

Adsistem – Tehnologie pentru securitate, oferă o gamă largă de produse ce cuprind următoarele categorii:

  • Supraveghere video IP și Analog
  • Control Acces
  • Detecție Efracție
  • Video Interfoane
  • Automatizări Porți
  • Produse Smart Home
  • Cabluri și Accesorii

Obiectivul nostru este de a veni cu soluții eficiente și prețuri competitive în sprijinul celor care au nevoie de sisteme și echipamente de securitate. Totodata, oferim clienților suport tehnic gratuit la toate produsele achiziționate din magazinul nostru.

Adsistem înseamnă servicii de calitate, încercam să ne adaptăm și să ne specializăm într-un ritm alert, pentru a ne dedica satisfacerii clienților noștri.