Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.


PENTRU A REUSI SA FINALIZATI COMANDA:  APASATI BUTONUL  „CONTINUA ” pana ajungeti la butonul “PLASARE COMANDA”


Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda. In cazul in care sunteti client nou, puteti finaliza comanda fara sa creati un cont. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.

Cum platesc

RAMBURS (prin serviciul Fancourier la primirea coletului), TRANSFER BANCAR (se va emite o factura proforma), ONLINE CU CARDUL BANCAR prin EuPlătesc.ro (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!


TRANSPORTUL ESTE 20 RON, INDIFERENT DE VALOAREA SI GREUTATEA COLETULUI SI ESTE ASIGURAT PE TOATA RAZA FIRMEI DE CURIERAT ( https://www.fancourier.ro/en/acoperire/ ). DACA NU VA AFLATI IN ZONA DE ACOPERIRE FAN COURIER, SE VOR PERCEPE TAXE SUPLIMENTARE DE TRANSPORT.

Pentru returnarea produsului, va rog sa accesati Politica de retur: https://adsistem.ro/returnarea-produselor/.